INJECTARE

Oferim servicii de injectare de cea mai înaltă calitate, deoarece dispunem de masini de injectie performante, de diferita capacitate, cu puterea de injectare de la 100T pină la 550T, asigurînd astfel un potențial înalt în sfera serviciilor de injectare.

PANDRIM - INJECTARE

Injectarea pieselor din mase plastice este un proces tehnologic utilizat la fabricarea diferitor piese sau componente din plastic, folosite în diverse industrii precum: automotive, electronică, medicală și altele. Procesul implică injectarea masei plastice topite într-o matriță sub presiune ridicată pentru a obține piesa necesara.

Iată pașii principali ai procesului de injectare a pieselor din mase plastice:

1

Proiectarea piesei

Este primul pas și implică proiectarea detaliată a piesei care urmează să fie fabricată.
2

Crearea matriței

Se creează o matriță care va fi utilizată pentru a forma piesa din plastic. Matrița este de obicei fabricată din oțel și este proiectată pentru a permite injectarea masei plastice într-o configurație specifică.
3

Prepararea materialului plastic

Materialele plastice sunt selectate în funcție de proprietățile necesare ale piesei finale. Acestea sunt adesea granule sau pulberi care sunt încălzite pentru a deveni lichide înainte de injectare.
4

Injectarea masei plastice

Materialul plastic este încălzit și apoi injectat sub presiune mare în cavitatea matriței. Presiunea și temperatura trebuie controlate cu atenție pentru a asigura umplerea completă a matriței și pentru a evita formarea de bule de aer sau alte defecte.
5

Răcirea și solidificarea

După ce matrița este umplută, materialul plastic este lăsat să se răcească și să se solidifice. Acest proces poate fi accelerat prin intermediul sistemelor de răcire.
6

Desprinderea piesei

Odată ce materialul plastic s-a solidificat complet, piesa este desprinsă din matriță. Uneori, acest lucru poate necesita ajutorul unor mecanisme de extracție sau alte dispozitive.
7

Finisarea și controlul calității

După ce piesa este desprinsă, poate fi necesară îndepărtarea unor imperfecțiuni sau excese de material. De asemenea, piesa poate fi supusă unor teste de calitate pentru a se asigura că respectă standardele cerute.
8

Finalizarea și ambalarea

În final, piesele sunt finalizate conform cerințelor specifice ale clientului și sunt ambalate pentru livrare.
pr07

Procesul de injectare a pieselor din mase plastice este unul complex, iar succesul său vi-l garantăm printr-o combinație de inginerie precisă, control al calității și utilizarea adecvată a materialelor și a echipamentelor tehnologice.

Solicită ofertă de preț pentru proiectul tău!