MACINARE

Oferim servicii de măcinare a deșeurilor din mase plastice companiilor, in vederea diminuarii costurilor de producere prin reutilizarea deseurilor tehnologice și gestionarea responsabilă a deșeurilor plastic, ceea ce joaca un rol semnificativ în diminuarea costurilor de producere precum si promovarea unei economii sustenabile.

PANDRIM - MACINARE

Acest proces implică măcinarea materialelor plastice reciclate în bucăți mici sau în fulgi, pentru a pregăti materialul pentru etapele ulterioare de prelucrare și transformare în noi produse din plastic.

Iată cum se desfășoară în general acest proces:

1

Colectarea și sortarea

Materialele plastice reciclabile sunt colectate și apoi sortate în funcție de tipul de plastic și de gradul lor de contaminare. Este important ca această etapă să fie realizată cu atenție pentru a asigura calitatea materialului reciclat.
2

Spălarea și curățarea

Deseurile de plastic sunt apoi spălate și curățate pentru a îndepărta impuritățile și murdăria care ar putea afecta calitatea materialului reciclat rezultat.
3

Măcinarea

Plasticul curățat este alimentat într-un echipament specializat, cum ar fi un măcinător sau o mașină de măcinat, care îl reduce la dimensiuni mai mici. Aceste dimensiuni pot varia în funcție de cerințele specifice ale procesului de reciclare și ale produsului final.
4

Separarea și filtrarea

După măcinare, materialele plastice pot fi supuse unor procese suplimentare de separare și filtrare pentru a elimina orice impurități rămase și pentru a asigura uniformitatea și calitatea materialului reciclat.
5

Testarea și controlul calității

Materialele plastice măcinate sunt apoi supuse unor teste de calitate pentru a se asigura că îndeplinesc standardele cerute și că sunt potrivite pentru utilizare în procesele ulterioare de producție.
6

Ambalarea și livrarea

Materialul plastic reciclat măcinat este ambalat și pregătit pentru livrare către fabricile sau producătorii care îl vor utiliza în procesele lor de producție.

Macinarea deseurilor din mase plastice este un pas important în procesul de reciclare, contribuind la transformarea deșeurilor plastice în resurse valoroase și la reducerea poluării mediului înconjurător.

Solicită ofertă de preț pentru proiectul tău!